Bedrijfsbezoeken

Het is mogelijk om met uw vereniging of bedrijf de afdeling kaarsen, kurk en recyclage van het sociaal economiebedrijf De Vlaspit te bezoeken met daarop aansluitend een maaltijd. U krijgt toelichting bij de bestaansreden van ons bedrijf en kan met eigen ogen zien hoe onze kaarsen worden vervaardigd, hoe we kurk vermalen tot natuurlijke isolatie en hoe we dit doen met gerecycleerde grondstoffen. U kunt kennis maken met onze medewerkers die, dankzij hun tewerkstelling in ons bedrijf, de kans krijgen om volwaardig te participeren aan de samenleving. Immers, De Vlaspit stelt mensen tewerk met een afstand tot de arbeidsmarkt die omwille van zeer uiteenlopende redenen geen werk vinden. Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt met ons verhaal, klik dan op onderstaand reservatieformulier of contacteer ons voor meer uitleg.


Bedrijfsbezoek aanvraag

*
*
*
*
*
*
*
*
*
(dd-mm-jjjj)
*
* Verplichte velden

Contact

Eetcafé De Heerlyckheid
Albertusplein 19
3270 Scherpenheuvel
tel. 013 33 55 69
info@eetcafedeheerlyckheid.be
De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsinitiatief in Scherpenheuvel dat zich richt op mensen die moeilijk geïntegreerd geraken op de gewone arbeidsmarkt. De Vlaspit is een dynamische vzw die steeds in evolutie is. In de organisatie streven we naar een evenwicht tussen de sociale en de bedrijfseconomische context.

In de vzw Opleiding en werkervaring is de voornaamste doelstelling, het tijdelijk tewerkstellen van langdurig werklozen waarbij doorstroming naar de gewone arbeidsmarkt de prioritaire doelstelling is.