Wie zijn we?

Eetcafé De Heerlyckheid startte in 2007 met de verbouwing van afspanning en herberg De Valk, gelegen aan de voet van de basiliek van Scherpenheuvel, Vlaams Brabant. Deze mooie locatie, waar menners vroeger hun paarden ‘afspanden’ om uit te rusten, was uiterst geschikt voor het opstarten van een horecazaak met meerwaarde.
De Heerlyckheid maakt deel uit van het Maatwerkbedrijf “De Vlaspit”
Bij ons bereiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding, in een moderne keuken heerlijke en eerlijke gerechten met lokale producten. Bekijk zeker ons aanbod ,je zal hier zeker iets vinden wat voor jou past. Informeer naar onze catering en de voorwaarden voor het gebruik van onze sfeervolle ruimtes.

Aantrekkelijk vers en (H)eerlijk lekker

Bij de Heerlyckheid gaat kwaliteit voor de klant hand in hand met eerlijke handel, goede zorg voor de medewerkers en het stimuleren van het lokaal netwerk. Zo kreeg De Heerlyckheid de slogan ‘aantrekkelijk vers en eerlijk lekker’ mee. Deze slogan verwijst op verschillende manieren naar onze meerwaarde producten. De Heerlyckheid is eerst en vooral een plaats waar het gezellig is en waar mensen warm onthaald worden. Het is een plaats waar mensen, ongeacht leeftijd of achtergrond, samen komen om iets te eten of te kopen. De klant heeft de keuze tussen gerechten op basis van streekproducten en gezonde dagelijkse kost, alsook tussen seizoen suggesties en fair-trade producten. Wat hij ook kiest, hij kan er zeker van zijn dat het gaat om , verse, gezonde en seizoensgebonden producten die hij kan eten in een sfeer van respect voor een diversiteit van producten, leeftijden, culturen en medewerkers.

Contact

Eetcafé De Heerlyckheid
Albertusplein 19
3270 Scherpenheuvel
tel. 013 33 55 69
info@eetcafedeheerlyckheid.be
De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsinitiatief in Scherpenheuvel dat zich richt op mensen die moeilijk geïntegreerd geraken op de gewone arbeidsmarkt. De Vlaspit is een dynamische vzw die steeds in evolutie is. In de organisatie streven we naar een evenwicht tussen de sociale en de bedrijfseconomische context.

In de vzw Opleiding en werkervaring is de voornaamste doelstelling, het tijdelijk tewerkstellen van langdurig werklozen waarbij doorstroming naar de gewone arbeidsmarkt de prioritaire doelstelling is.